IEICE Technical Committee Submission System
Advance Program
Online Proceedings
[Sign in]
Tech. Rep. Archives
 Go Top  Go Back   Prev SITE Conf / Next SITE Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


Technical Committee on Social Implications of Technology and Information Ethics (SITE) [schedule] [select]
Chair Takushi Otani (Kibi International Univ.)
Vice Chair Soichiro Morishita (Cyber Agent), Takeo Tatsumi (Open Univ. of Japan)
Secretary Hideyuki Fujii (NRI-Secure), Daisuke Suzuki (Hokuriku Univ.)
Assistant Yusuke Tachibana (Fukuoka Inst. of Tech.)

Special Interest Group on Computers in Education (IPSJ-CE) [schedule] [select]

Conference Date Sat, Dec 3, 2022 09:55 - 18:05
Sun, Dec 4, 2022 09:55 - 16:05
Topics  
Conference Place Fukuoka Institute of Technology 
Copyright
and
reproduction
All rights are reserved and no part of this publication may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopy, recording, or any information storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher. Notwithstanding, instructors are permitted to photocopy isolated articles for noncommercial classroom use without fee. (License No.: 10GA0019/12GB0052/13GB0056/17GB0034/18GB0034)
Registration Fee This workshop will be held as the IEICE workshop in fully electronic publishing. Registration fee will be necessary except the speakers and participants other than the participants to workshop(s) in non-electronic publishing. See the registration fee page. We request the registration fee or presentation fee to participants who will attend the workshop(s) on SITE.

Sat, Dec 3 AM 
09:55 - 12:00
  09:55-10:00 Opening ( 5 min. )
(1) 10:00-10:30  
(2) 10:30-11:00  
(3) 11:00-11:30  
(4) 11:30-12:00  
  12:00-13:00 Break ( 60 min. )
Sat, Dec 3 PM 
13:00 - 14:15
(5) 13:00-13:25  
(6) 13:25-13:50  
(7) 13:50-14:15  
  14:15-14:30 Break ( 15 min. )
Sat, Dec 3 AM 
14:30 - 15:45
(8) 14:30-14:55  
(9) 14:55-15:20  
(10) 15:20-15:45  
  15:45-16:00 Break ( 15 min. )
Sat, Dec 3 PM 
16:00 - 18:05
(11) 16:00-16:30  
(12) 16:30-17:00  
(13) 17:00-17:30  
(14) 17:30-18:00  
  18:00-18:05 1st day closing ( 5 min. )
Sun, Dec 4 AM 
09:55 - 11:30
  09:55-10:00 2nd day Opening ( 5 min. )
(15) 10:00-10:30  
(16) 10:30-11:00  
(17) 11:00-11:30  
  11:30-13:00 Break ( 90 min. )
Sun, Dec 4 PM 
Chair: YOSHINAGA Nobuyuki(Yamaguchi Prefectural University)
13:00 - 13:50
(18)
SITE
13:00-13:25 Analysis Of Factors That Green Bonds Effect on Corporate Management Efficiency SITE2022-51 Fengqi Fang, Shinya Nogami (Tokyo Science Univ.)
(19)
SITE
13:25-13:50 Quine's Philosophy concerning Reduction and Verification
-- "Two Dogmas of Empiricism" in Essence --
SITE2022-52
Makoto Koike (MK Microwave)
Sun, Dec 4 PM 
14:00 - 16:05
  14:00-14:05 ( 5 min. )
(20)
SITE
14:05-14:20 [Invited Talk]
** Please fill in this blank. **
Masaru Ogawa (Kobe Gakuin Univ.)
(21)
SITE
14:20-14:35 [Invited Talk]
Please fill in this blank.
Katasumi Takahashi (NTT Social Informatics Laboratories)
(22)
SITE
14:35-14:50 [Invited Talk]
Please fill in this blank.
Takeo Tatsumi (OUJ)
(23)
SITE
14:50-15:05 [Invited Talk]
How Can the Code of Ethics Contribute to the Dialogue Between Professionals and Non-Professionals? SITE2022-53
Nagayoshi Nakazono (Reitaku Univ.)
(24)
SITE
15:05-15:20 [Invited Talk]
** Please fill in this blank. **
Mitsuaki Akiyama (NTT Social Informatics Laboratories)
  15:20-15:30 Break ( 10 min. )
(25)
SITE
15:30-16:00 [Invited Talk]
** Please fill in this blank. **
Takahiro Tagawa (Kyushu Univ.)
  16:00-16:05 ( 5 min. )

Announcement for Speakers
General TalkEach speech will have 20 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.

Contact Address and Latest Schedule Information
SITE Technical Committee on Social Implications of Technology and Information Ethics (SITE)   [Latest Schedule]
Contact Address  
IPSJ-CE Special Interest Group on Computers in Education (IPSJ-CE)   [Latest Schedule]
Contact Address  


Last modified: 2022-11-10 11:00:08


Notification: Mail addresses are partially hidden against SPAM.

[Download Paper's Information (in Japanese)] <-- Press download button after click here.
 

[Presentation and Participation FAQ] (in Japanese)
 
[Cover and Index of IEICE Technical Report by Issue]
 

[Return to SITE Schedule Page]   /   [Return to IPSJ-CE Schedule Page]   /  
 
 Go Top  Go Back   Prev SITE Conf / Next SITE Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


[Return to Top Page]

[Return to IEICE Web Page]


The Institute of Electronics, Information and Communication Engineers (IEICE), Japan